Om Oss

Över 10 års arbetserfarenhet med belysnings & elinstallationer.

Lightify är specialister på skräddarsydda lösningar för belysning och ljussättning. Vi är stolta över att vara noga med materialval och produktdetaljer.

Många gånger har avancerade lösningar efterfrågats som vi kunnat erbjuda en bra och tillfredställande lösning på. Vi arbetar med både välinformerade kunder, som har sökt sig till andra välkända varumärken, utan att få hjälp till kunder som vill ha en enkel lösning på ett avancerat problem. Oavsett vilken lösning du söker kan vi hjälpa dig.


Företaget har hög kunskap inom belysningsstyrning och knx kan tillämpas tillsammans med Lightifys övriga produkter. Knx låter dig ha kontroll av stort sätt alla dina elektriska produkter i ditt hem eller affärslokal, men hjälp av en och samma enhet, t.e.x en surf platta eller mobil.

Vill du veta mer om KNX lösningar? Läs mer här

Företagets historia

Med ett brinnande intresse för belysning och yrkesutbildning som elektriker, startade Sebastian Almberg företaget 2013.

Sebastian har alltid drivits av att förstå hur saker fungerar. Intresset för att plocka isär saker för att förstå hur det är tillverkat, för att sedan sätta ihop dom igen och bygga om har alltid funnits där. När han 2005 avslutade sin utbildning började han arbeta som elektriker vilket ledde till att han startade företaget 2013. 2015 mottog företaget en stor beställning och bolaget gick till att bli aktiebolag. Sedan starten har företaget fortsatt att utvecklas och under 2021 kommer Lightifly flytta till nya större lokaler.

Lightifys mål

Vårt mål är att erbjuda belysningslösningar som är pålitliga, välanpassade och kostnadseffekiva med lång livslängd.

Sebastian Almberg, Lightify AB

Utforska vårt breda soritment,
med allt för ljussättning och elinstallation